Eindejaarswedstrijd

Eindejaarswedstrijd  Zaterdag 16 december 2023

Aspirant- en leden die nog maar korte tijd lid zijn worden ook van harte uitgenodigd. Je kan gebruik maken van de verenigingswapens.

De wedstrijd vindt plaats op de 25m baan. Er kan geschoten worden met Klein Kaliber Pistool/Revolver, Groot Kaliber Pistool/Revolver, Klein Kaliber Geweer en Groot Kaliber Geweer met open richtmiddel (keep korrel). Geen optiek, laser, reddot of dergelijke richtmiddelen. Alle disciplines zijn staand.  

Er zijn 3 wedstrijd stages, en er is een stage met een geluksdoel (niet verplicht)

Benodigde munitie:  maximaal 15 patronen,   Bijladen is niet toegestaan  (eventueel 5 patronen extra voor het geluksdoel)

Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per discipline, exclusief munitie.  Een herkansing kost € 3   Herkansen is alleen mogelijk als er tijd voor is. Nieuwe schutters krijgen voorrang.

Het geluksdoel kost € 1 extra (het is je eigen keus of je hier aan mee wilt doen.   Deze score telt niet mee voor de wedstrijd. Elke schutter heeft evenveel kans om te winnen en hiervoor is dus een aparte prijs beschikbaar.                                                       

De inschrijflijst ligt bij de kassa. Hier kun je je voorkeur voor de ochtend of middag invullen. Zonder inschrijving ben je ook welkom, maar ook dan geldt dat ingeschreven schutters voorrang krijgen.

Voor elke schutter is er een leuke herinnering.

Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar openvizier@schietsportroosendaal.nl

Tot 16 december

# 5 FC    # 139 JC

Het evenement is afgelopen.

Datum

dec 16 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00
Categorie

Recente reacties

    Reactie verzenden

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *