Lid worden

Als u interesse heeft in de schietsport en overweegt om lid te worden van onze vereniging, vind u hieronder verdere informatie over het te volgen traject, de faciliteiten en de diverse opleidingen.

Uw eerste contact is inmiddels gelegd, want u leest deze pagina dus die stap is al genomen. Een persoonlijke kennismaking wordt door ons erg op prijs gesteld, dus raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen en een afspraak voor een bezoek aan onze accommodatie te plannen.

U kunt dit doen door contact op te nemen met ons secretariaat: info@schietsportroosendaal.nl

Kennismakingsgesprek

Gedurende dit informele gesprek op onze locatie zal een bestuurslid van onze vereniging u de nodige uitleg geven. Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. Indien u dit wenst is er tevens de mogelijkheid om, onder begeleiding van één van onze instructeurs, enkele schoten te lossen.

 

Contributie

Hoofd lid (incl KNSA bijdrage) €200 p/jaar

Gezinslid (incl KNSA bijdrage) €150 p/jaar

Lid tot 21 jaar (incl KNSA bijdrage) €140 p/jaar

Lid tot 16 jaar (incl KNSA bijdrage) €85 p/jaar

Eenmalig:
inschrijfgeld nieuwe leden €90
inschrijfgeld t/m 16 jaar €22.50
Borg  toegangsdruppel €10

Toelatingsprocedure

Als uw interesse gewekt is kunt u na het gesprek inschrijfformulieren meekrijgen. Deze dient u, met een pasfoto en een VOG te retourneren. Na ontvangst van deze documenten wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de toelatingscommissie. Deze geven vervolgens een advies naar het bestuur en deze zal, bij een positief besluit, u vervolgens uitnodigen voor het opleidingsprogramma bij onze vereniging. Wij streven ernaar de gehele toelatingsprocedure in ca. 6 weken af te ronden